Nieuws

Lekker500 editie 2021 verschijnt 27 oktober!

Op 27 oktober verschijnt Lekker500 editie 2021! Uit respect voor de horeca heeft de redactie van Lekker besloten de komende editie in een aangepaste vorm te laten verschijnen, waarbij er een podium wordt geboden aan de restaurateur.

Lekker500 covers

Niemand aan het begin van het jaar kunnen bevroeden hoe groot de impact van het virus zou zijn. Wat hebben we ongekende maanden achter de rug. En omdat we niet weten wat er voor ons in het verschiet ligt, blijft ook de komende tijd voor iedereen een enorme uitdaging. Wij zijn ons terdege bewust dat het moeilijke tijden zijn en dat er veel onzekerheid is. Voordat de coronaquarantaine begon hebben wij honderden restaurants bezocht en beoordeeld, maar helaas konden de restaurantbezoeken de afgelopen maanden ook voor de redactie en het team geen doorgang vinden. De bezoeken die we aan het begin van het jaar maakten zijn dan ook niet meer representatief voor de huidige situatie. Wekenlang hebben we ons hoofd gebroken over of en hoe we een gids samen moeten stellen. 

Uit respect voor de horeca hebben wij uiteindelijk het volgende besloten: er komt een Lekker500 editie 2021 in een aangepaste vorm, waarin er een podium wordt geboden aan de restaurateur. Deze speciale editie zal verschijnen op 27 oktober 2020 en de dag ervoor, op maandag 26 oktober, worden gepresenteerd.

We hebben nauw contact met de restaurateurs om zo een actueel beeld van het horecalandschap te schetsen. 

Zoals u weet leven wij enorm mee met de horeca. We hopen dat de aankomende gids een positieve bijdrage zal geven aan de horeca en gastvrijheid in het bijzonder, en dat de restaurantgids de consument zal inspireren om weer volop uit eten te gaan. 

De redactie van Lekker is vol met positieve energie bezig met het samenstellen van deze speciale editie van de restaurantgids. 

Redactie Lekker