Foto 1 van Ratatouille Food & WineFoto 2 van Ratatouille Food & WineFoto 3 van Ratatouille Food & WineFoto 4 van Ratatouille Food & WineFoto 5 van Ratatouille Food & Wine

Ratatouille Food & Wine

Haarlem, Noord-HollandFrans


Kenmerken

  • Open keuken
  • Privé diner
  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email

Aangesloten bij

  • Euro-Toques

Waarderingen

  • Michelin

2024
Je loopt het statige pand aan het Spaarne niet snel voorbij, want te herkennen aan de vele bloedrode luiken die de gevel sieren. Eenmaal binnen in de stijlvol ingerichte eetzaal met warme tinten als honing en goud, afgewisseld met zwart en witstoffen meubilair en veel ronde tafels, overvalt je een...
2023
Fraai gelegen aan het Spaarne in Haarlem. Het chique Ratatouille Food & Wine van Jozua Jaring en Marit Oudendijk, gevestigd in een voormalig pakhuis, is een restaurant in de topklasse waar alles gaat zoals het hoort. Formele, vakgerichte bediening, innovatieve gerechten, prachtig servies en gerechten die er uitzien zien als...
2021
De keuken van chef-kok Jozua Jaring is – zoals ratatouille – een mix van de Franse keuken die eigentijds vertaald wordt, met een goede prijs-kwaliteit in een laagdrempelige omgeving. In dit monumentale pand aan het Spaarne is een prachtzaak neergezet met hoog balkenplafond, plavuizen vloer, afgebikte muren en manshoge culi-foto’s....
2020
Eenmaal voorbij de robuuste rode toogdeur, de glasschuiven én het dikfluwelen tochtgordijn ontvouwt zich in dit monumentale pand een prachtzaak met hoog balkenplafond, gebinten, plavuizenvloer, afgebikte muren en manshoge culi-foto’s. Ook opvallend: jazz uit de speakers en een imposante open keuken, waaruit delicieuse entreehapjes komen als tartelette met cèpes, druif...
2019
In deze voormalige garage aan het Spaarne met authentieke elementen word je (h)eerlijk verrast. Aan royaal geplaatste tafels met goed zittende stoelen wordt de toon al gezet door een viertal zeer smakelijke amuses zoals een gedroogde cilinder van zoete aardappel met mousse van rookspek, ijsbonbon met verveine, langoustinesoep met kerrieschuim...
2018
Je kunt hier kiezen uit twee wijnarrangementen, ‘normaal’ en ‘superieur’ en dat is fijn want je kunt dus zelf bepalen of je wat duurdere wijnen wilt drinken of niet. Het gaat goed, zeg maar rustig heel erg goed met Ratatouille Food & Wine. Uit de keuken van patron-cuisinier Jozua Jaring...
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Word lid van Lekker

Openingstijden

Zondag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 16:00 - 21:30
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 16:00 - 21:30
Vrijdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 16:00 - 21:30
Zaterdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 16:00 - 21:30

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Spaarne 96
2011 CL, Haarlem

Jozua Jaring
Jozua Jaring
Paul Geerts
Paul Geerts
Adriaan van der Zwaard
Adriaan van der Zwaard
Nick Spoelstra
Nick Spoelstra