Foto 1 van De BoetFoto 2 van De BoetFoto 3 van De BoetFoto 4 van De BoetFoto 5 van De Boet

De Boet

Urk, FlevolandAziatisch


Kenmerken

  • Aanlegsteiger
  • Vergaderruimte
  • High tea
  • Kookworkshops
  • Open keuken
  • Overnachting
  • Privé diner
  • Terras
  • Wijnproeven
  • Online reserveren
  • Reserveren per email
Toon minder

2024
Hoge ruimte, minimalistisch van inrichting, een open keuken, een toegankelijke en rustige sfeer, voldoende privacy. De Boet in een notendop. Gastvrouw Zwanie en chef Cees Kramer hebben het goed voor elkaar. Cees kookt gerechten die op de klassieke leest zijn geschoeid en voert daar waar van toepassing moderne elementen toe....
2023
Pal aan de haven voeren Cees en Zwanie Kramer een prachtig restaurant met een robuuste uitstraling, door het gebruik van veel hout en metaal in het interieur. De sfeer is no-nonsense en dat past wel bij de mentaliteit van het voormalige Zuiderzee-eiland. We worden vriendelijk ontvangen door een jonge bediening....
2022
Ooit werd De Boet gebruikt om houten vissersschepen te bouwen. Tegenwoordig voeren de eigenaren Cees en Zwanie Kramer op deze prachtige locatie al heel wat jaar hun kwalitatief hoogstaand restaurant. De inrichting van De Boet is stoer met veel hout en metaal, lekkere banken en gerieflijke fauteuils, hier en daar...
2021
De Boet van Zwanie en Cees Kramer bestaat uit twee monumentale panden aan de haven. De Boet (1865) en het KSM-gebouw (1915). Ooit werd De Boet gebruikt als schuur om houten vissersschepen (botters) te bouwen. Later werd het oude pand afgebroken en herbouwd in oorspronkelijke stijl. Het KSM-gebouw is gerenoveerd...
2020
Prachtige locatie aan het IJsselmeer: op deze plek werden ooit de Zuiderzeebotters gebouwd. De inrichting van De Boet is smaakvol en tijdloos, met subtiele verwijzingen naar de voormalige eilandstatus van Urk. Het team van patron-cuisinier Cees Kramer en zijn (gast)vrouw Zwanie is professioneel en vaardig. Door de kwalitatief goede en...
2019
Pal aan de haven hebben Cees en Zwanie Kramer een prachtig restaurant met de robuuste uitstraling van veel hout en metaal. De sfeer is no-nonsense. Dit past bij het voormalige Zuiderzee-eiland, maar daardoor missen we wel wat bevlogenheid. Chef Cees deinst niet terug voor wat experimentjes, zoals rogfilet met krokant...
2018
De amuse bevalt zeer: bloemkoolsoepje met rauwe zalm. Hartig, zilt en warm. We hadden graag op het mooie terras aan de Urker haven gezeten, maar het is geen straf om met zo’n dampend soepkopje voor je neus van binnenuit te kijken naar de visserskotters en pleziervaartuigen die wind en regen...
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Word lid van Lekker

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: (lunch) 12:00 - 14:30
(diner) 17:00 - 21:00
Woensdag: (lunch) 12:00 - 14:30
(diner) 17:00 - 21:00
Donderdag: (lunch) 12:00 - 14:30
(diner) 17:00 - 21:00
Vrijdag: (lunch) 12:00 - 14:30
(diner) 17:00 - 21:00
Zaterdag: (diner) 17:00 - 21:00

Meer info

Cuisine:
  • Aziatisch
  • Frans
  • Internationaal
  • Italiaans
  • Mediteraans
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Ontbijt
  • Brunch
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Wijk 1 61
8321EM, Urk

Cees Kramer
Cees Kramer
Zwanie Kramer-Brands
Zwanie Kramer-Brands