Foto 1 van HFSLGFoto 2 van HFSLGFoto 3 van HFSLGFoto 4 van HFSLGFoto 5 van HFSLG

HFSLG

Bosch en Duin, UtrechtFrans


Kenmerken

  • Chef's table
  • Vergaderruimte
  • Open keuken
  • Privé diner
  • Serre
  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email
Toon minder

2024
HFSLG is laagdrempelig, relaxed en ongedwongen en gevestigd in de bosrijke omgeving van Zeist. De sfeervolle, chique ambiance en grote parkachtige tuin maken het tot een geliefde multifunctionele locatie. Daarnaast is er een riant zonnig terras waar je bij mooi weer kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Ook...
2023
Chef Bjorn Stukje is – sinds Brothers Horeca Group De Hoefslag heeft overgenomen en de naam aangepast heeft in HFSLG – laagdrempeliger gaan koken en dat legt de zaak geen windeieren. Het zit ramvol op de dag van ons bezoek met vooral wat oudere gasten. Het ruime restaurant is chique...
2022
Brothers Horeca Group De Hoefslag heeft in 2015 dit restaurant overgenomen. De naam werd ingekort tot HFSLG en de bistrokeuken werd ingevoerd. Vooralsnog lijkt chef Bjorn Stukje er geen moeite mee te hebben laagdrempeliger lekkernijen voor te schotelen. Zoals escargots, twaalf stuks zonder huisje, opgediend in romige kruidensaus met uitgebakken...
2021
Restaurant HFSLG is tijdelijk opgenomen in de bistro – voor veel mensen bekend als de Ruif. Hier staat gezelligheid centraal; de sfeer is ronduit ongedwongen en relaxed. Vanuit de bistro heb je een schitterend uitzicht over de parkachtige tuin, waar sinds een paar jaar druivenranken groeien en de uitgebreide moestuin...
2020
Bjorn Stukje is chef Raoul Meuwese opgevolgd en kookt de Frans-internationale keuken in dit klassieke en zorgvuldig ingerichte restaurant van eigenaar Marco Peek. Gastheer en sommelier Bart de Groot serveert diens aangename openingshapjes: lolly van geitenkaas, cremeux van asperge, aardappelkrokantjes en mousse van tomaat. Gevolgd door een ruime portie couscoussalade...
2019
De Hoefslag van Rob en Marco Peek heeft haar naam veranderd in het hippe HFSLG en is verhuisd naar de begane grond van de stijlvolle bosvilla. Het restaurant telt een bescheiden aantal tafels en serveert geen lunch meer. Wij snoepen in de intieme tuin van prachtige entreehapjes als tom kha...
2018
Patron-cuisinier Karl van Baggem staat niet meer achter de kachel maar geeft advies, Raoul Meuwese is de chef-kok en BHG (Brothers Horeca Groep), de horecaorganisatie van twee Bunnikse discotheekbroers, is de baas van dit culinaire monument van weleer, waar zo ongeveer alle topkoks van ons land hebben gewerkt. De prachtige...
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Word lid van Lekker

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: (lunch) 12:00 - 17:00
(diner) 17:00 - 22:00
Woensdag: (lunch) 12:00 - 17:00
(diner) 17:00 - 22:00
Donderdag: (lunch) 12:00 - 17:00
(diner) 17:00 - 22:00
Vrijdag: (lunch) 12:00 - 17:00
(diner) 17:00 - 22:00
Zaterdag: (lunch) 12:00 - 17:00
(diner) 17:00 - 22:00

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Vossenlaan 28
3735 KN, Bosch en Duin

Bjorn Stukje
Bjorn Stukje