Ăn Ăn - Vietnamese familierecepten

‘Ăn Ăn’ ofwel ‘eet eet’ is wat Vietnamezen roepen om aan tafel te gaan. En met de fantastische recepten die dit verrassende kookboek geeft zijn je eetkamerstoelen snel gevuld.

Auteur Mai Nguyễn
Prijs €25,00
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

De Vietnamese Mai Nguyễn, bekend van haar deelname aan MasterChef Holland in 2016 vluchtte, als klein meisje samen met haar moeder en twee broers, vanuit Vietnam naar de Filippijnen. Zij arriveerde na een lange reis uiteindelijk op 11-jarige leeftijd in Nederland. Als zevenjarig meisje stond Mai al achter de kookpannen en ontwikkelde door de jaren heen een onstuitbare liefde voor de Vietnamese keuken. Door haar latere wereldreizen en -verblijven met haar gezin, ontwikkelde zij een internationaal smaakpalet, maar bleef de Aziatische keuken trouw. 

In Ăn Ăn proeven we de liefde voor haar roots in meer dan 80 uiteenlopende gerechten variërend van voor- tot nagerecht en alles daartussenin. Tevens vertelt Mai haar aangrijpende levensverhaal. 

Redactie smulde van explosieve smaken in de gestoofde zalm met sojakaramel en vissaus en snoepte van zoete Vietnamese donuts met mungbonenvulling. En we zijn nog lang niet uit geproefd!


Kenmerken

Kenmerken van: Ăn Ăn - Vietnamese familierecepten

Titel
Ăn Ăn - Vietnamese familierecepten

ISBN
9789024588404

Prijs
25,00

Auteur
Mai Nguyễn

Uitgeverij
Luitingh-Sijthoff