lekker-logo-rotated
lekker-logo-rotated
  • Home
  • Restaurants
  • Top-500
  • Nieuws
  • Inspiratie
  • NHGP
  • Boeken
  • Recepten
  • City Guide

Cookiegebruik
Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies. Voor meer informatie: Privacy- en cookiebeleid en Disclaimer
  1. Terug
  2. home
  3. nieuws

Nieuws

Gastronomische Gilde lanceert nieuwe wedstrijd voor jonge garde

Nieuws 4 / 03 / 2021

Astrid Joosten en Thérèse Boer over wijn: deel II

Nieuws 3 / 03 / 2021

De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met gastchefs en menuboxen

Nieuws 1 / 03 / 2021

Toprestaurants doen niet mee aan heropening horeca

Nieuws 1 / 03 / 2021

Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry’s Maastricht

Nieuws 28 / 02 / 2021
Home Restaurants Top-500 Nieuws Inspiratie NHGP Boeken Recepten City Guide
Gezond koken

Gastronomische Gilde lanceert nieuwe wedstrijd voor jonge garde

Nieuws 4 / 03 / 2021

Gastronomische Gilde lanceert nieuwe wedstrijd voor jonge garde

Het Gastronomische Gilde lanceert een nieuwe wedstrijd in samenwerking met de Nierstichting, speciaal voor jonge koks in opleiding: ROC Battle...

Astrid en Thérèse

Astrid Joosten en Thérèse Boer over wijn: deel II

Nieuws 3 / 03 / 2021

Astrid Joosten en Thérèse Boer over wijn: deel II

Lekker interviewde Astrid Joosten en Thérèse Boer voor de speciale editie van Lekker500 en sprak het tweetal over hun vak,...

Marleen en Jeroen Brouwer

De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met gastchefs en menuboxen

Nieuws 1 / 03 / 2021

De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met gastchefs en menuboxen

Het is 5 jaar geleden dat Marleen en Jeroen Brouwer hotel en restaurant De Loohoeve* in Schoonloo overnamen. Om dit...

Terras

Toprestaurants doen niet mee aan heropening horeca

Nieuws 1 / 03 / 2021

Toprestaurants doen niet mee aan heropening horeca

Dinsdag 2 maart aanstaande zal een horeca-protest plaatsvinden, waarbij de terrassen weer voor publiek open zullen worden gesteld. De meeste...

Adriaan Visser

Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry’s Maastricht

Nieuws 28 / 02 / 2021

Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry’s Maastricht

Na de afgelopen jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende gerenommeerde zaken als Cordial in Oss en Tribeca** in Heeze...

Tabitha en Rik Jansma

Nieuwe inrichting en openingstijden voor Basiliek in Harderwijk

Nieuws 25 / 02 / 2021

Nieuwe inrichting en openingstijden voor Basiliek in Harderwijk

Restaurant Basiliek* in Harderwijk gaat na heropening haar interieur én openingstijden aanpassen. Het echtpaar Tabitha en Rik Jansma hebben dit...

Edwin Vinke
Nieuws 25 / 02 / 2021

Van Nederlandse bodem: een interview met Edwin Vinke

Beeld Marco de Swart/Nierstichting
Nieuws 24 / 02 / 2021

Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021: lekker uit, lekker thuis

Central Park Voorburg
Nieuws 23 / 02 / 2021

Een vorstelijke overnachting bij Central Park Voorburg

Pepers
Nieuws 18 / 02 / 2021

Pittige en praktische weetjes over pepers

Thérèse Boer en Astrid Joosten
Nieuws 17 / 02 / 2021

Astrid Joosten en Thérèse Boer over wijn en hun bijzondere vak

Zeeuwsche Zoute Zeekraal
Nieuws 16 / 02 / 2021

Zeekraal: de nieuwste smaak van Zeeuwsche Zoute

Bougainville Sauce Shop
Nieuws 4 / 02 / 2021

Geef je gerecht een boost met de sauzen van Bougainville

Syrco Bakker
Nieuws 3 / 02 / 2021

Chef-kok Syrco Bakker over zijn peperervaringen

Basilicum
Nieuws 3 / 02 / 2021

Nog meer handige tips en weetjes voor in de keuken

NHGP 2021
Nieuws 2 / 02 / 2021

Inschrijving Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 geopend!

Volgende Volgende
lekker-logo

Lekker500 is de onafhankelijke restaurantgids van Nederland.
Vertrouwd sinds 1977

Categorieën
  • Restaurants
  • Top-500
  • Nieuws
  • Inspiratie
  • NHGP
  • Boeken
  • Recepten
  • City Guide
Algemeen
  • Contact
  • Adverteren
  • Colofon
  • Mediakit
  • Bestel Lekker500
Legal
  • Copyright
  • Voorwaarden
  • Disclaimer
  • Klantenservice
  • Privacy- en cookiebeleid