Bijzonder Simpel - Lekker koken zonder fratsen

Heerlijk, zo’n kookboek bomvol recepten die stuk voor stuk het gemak dienen en ook nog eens verrukkelijk van smaak zijn. Daar willen we meer van weten!

Auteur Alison Roman
Prijs €24,99
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

Alison Roman schrijft voor onder andere The New York Times en heeft mag rekenen op een grote schare volgers op haar Instagram account @alisoneroman. Onlangs is haar kookboek Bijzonder Simpel verschenen. Zij heeft daarin recepten opgenomen die opgedeeld zijn in wat zij zelf de belangrijkste onderdelen vindt: snacks, salades, bijgerechten, hoofdgerechten en lekkere zoetigheden. Bij elk recept staat aangegeven wat je van tevoren al kunt bereiden en tips over wat lekker smaakt bij wat. Waarbij haar gulden regel is: maak het niet ingewikkelder dan nodig is. Een kolfje naar onze hand! De redactie nam de proef op de som en ging voor de gegrilde lamsschouder op knoflooktomaatjes. Je snapt ‘m al: op binnen ommezien, want comfortfood van de bovenste plank. We maakten er ook een salade bij van gebakken kikkererwten en uitjes met feta en oregano. Tipje: maak gerust grote hoeveelheden want alle schalen worden leeggeschraapt!


Kenmerken

Kenmerken van: Bijzonder Simpel - Lekker koken zonder fratsen

Titel
Bijzonder Simpel - Lekker koken zonder fratsen

ISBN
9789000375172

Prijs
24,99

Auteur
Alison Roman

Uitgeverij
Spectrum