Bloemkool boost

Echt, je hoeft geen moestuin vol bloemkolen te hebben. Want de recepten in dit kookboek zijn zo verrassend en inspirerend dat je moeiteloos een week lang bloemkool kunt kopen en eten zonder dat deze groente verveelt.

Auteur Kathy Kordalis
Prijs €16,99
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

Foodstyliste en receptenschrijfster Kathy Kordalis houdt ervan om licht en toegankelijk te koken en ze bedenkt recepten met mediterrane, Europese en Australische invloeden. In Bloemkool boost vinden we 60 verrukkelijke vegetarische én veganistische recepten met bloemkool als uitgangspunt. De recepten zijn ondergebracht in de hoofdstukken Simpel, Vers, Landelijk, Troostrijk en Verfijnd. Toegegeven, Kathy gebruikt per recept wel aardig veel ingrediënten, maar veel ervan heb je in huis en het resultaat mag er zijn. Dat bewijst ook de fotografie die aantrekkelijk is en focust op het eindresultaat.

De redactie heeft geen zin in een tas vol boodschappen en kiest daarom voor “snelle bloemkoolpilav met saffraan” voor twee personen, waarvoor je 7 ingrediënten nodig hebt. Het resultaat is een perfect bijgerecht, fris en kruidig, met weinig koolhydraten. Naar wens kun je er een stukje vis, kip of een omelet bij eten. 


Kenmerken

Kenmerken van: Bloemkool boost

Titel
Bloemkool boost

ISBN
9789000368983

Prijs
16,99

Auteur
Kathy Kordalis

Uitgeverij
Uitgeverij Spectrum