Bouillon

Jean Beddington is een gelauwerd kok en heeft, nadat ze ervaring opdeed in Japan, jarenlang op topniveau gekookt in haar restaurant Beddington’s in Amsterdam. Tegenwoordig is Jean food-adviseur en product- en receptontwikkelaar.

Auteur Jean Beddington
Prijs €29,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Jean heeft onlangs een vuistdik kookboek geschreven waarin bouillon centraal staat. Want zo stelt Jean, ‘als de bouillon goed is, dan ligt een topgerecht binnen handbereik’.

Op haar geheel eigen en humoristische wijze, neemt Jean je bij de hand en leidt je langs allerlei bouillons die de basis vormen van de mooiste gerechten. Ze legt helder en transparant uit hoe je in je thuiskeuken aan de slag kunt met het bereiden van bouillons, en geeft talloze tips en tricks naast do’s en don’ts om tot de beste resultaten te komen.

Maar dat niet alleen: er volgen meer dan 100 recepten met de meest likkebaardende gerechten. Variërend van oosterse salade met runderschenkel, met ricotta en snijbiet gevulde ravioli in bouillon tot soep van tomaat en rode pruimen.

Bouillon is een boek vol comfortfood in de vorm van soepen, sauzen en gerechten, allen op basis van bouillon. Van een chef-kok die de kunst verstaat recepten zo te schrijven, dat zij voor iedereen haalbaar zijn.

Tekst: Mieke van Laarhoven


Kenmerken

Kenmerken van: Bouillon

Titel
Bouillon

ISBN
9789045219431

Prijs
29,99

Auteur
Jean Beddington

Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV