Gegrild & Geroosterd

Kookboeken maken is haar lust en leven. En dus hoefde artdirector, stylist en eigenaar van concept- en stylingbureau Kamer 465 Anya van de Wetering niet lang na te denken toen foodie Marjolijn Rosendaal wilde samenwerken.

Auteur Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering, Bella Thewes
Prijs €26,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Gegrild & Geroosterd is de titel van een inspirerend kookboek dat een lichtere versie van ‘hoge vlammen, stoere leren schorten en grote hompen vlees’ voorstaat. Het resultaat? Ruim 100 smaakrijke lichte recepten die geschreven en bereid zijn door Marjolijn, met veel groente, vis, gevogelte, vleesvervangers en kleine porties vlees. Én veel tips en tricks, likkebaardend lekkere marinades en sauzen en geurige kruiden rubs. En of het niet genoeg is recepten voor fruit op de bbq, smaakmakers als rozen- en oranjebloesemwater, platbrood, zadencrackers, groentechips en tot slot een aantal verrukkelijke desserts.

Dit alles is watertandend lekker gefotografeerd door Bella Thewes en Anya geeft haar visitekaartje af door het kookboek een fraaie styling mee te geven en van aantrekkelijke vormgeving te voorzien.

De redactie van Lekker juicht het hele jaar door barbecueën toe én is gecharmeerd van niet al te vette gerechten dus dook meteen het kookboek in om een recept uit te proberen. En we maakten niet één, niet twee maar wel drie gerechten die stuk voor stuk voor herhaling vatbaar zijn. Aan de slag dus met het krakend lekkere platbrood, in as gegaarde biet, met wortel, uien en knoflook en de sappige lamskoteletjes met knisperend pistachekorstje. Eet lekker!

Tekst Mieke van Laarhoven


Kenmerken

Kenmerken van: Gegrild & Geroosterd

Titel
Gegrild & Geroosterd

ISBN
ISBN 978908989790

Prijs
26,99

Auteur
Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering, Bella Thewes

Uitgeverij
Uitgeverij Terrra