Heel Holland Bakt Mee Feest

Je visite tijdens de feestdagen verrassen met een lekkere taart of cupcake? In het nieuwe kookboek van Heel Holland Bakt vind je niet alleen recepten voor sinterklaas en kerst, maar ook voor alle andere feestjes.

Auteur Heel Holland Bakt
Prijs €20
Redactie Lekker
Samenvatting

In Heel Holland Bakt Mee Feest vind je de lekkerste baksels van culinair publicist Janny van der Heijden, patissier Robèrt van Beckhoven en de bakkers die meedoen aan het bekende televisieprogramma. In deze editie vind je alle recepten die je nodig hebt om een geslaagd feestje te geven.

Aan de hand van de stap-voor-stap foto's maak je als thuisbakker ook gemakkelijk de recepten van tv. Maak deze kerst bijvoorbeeld eens de Paris Kerst, een soezenkring van soesjesdeeg en bakkersroom of verras je gasten met een winterse kaneelkrans. Leuk voor de kinderen deze kerst: chocolade rendier cupcakes.

Naast recepten voor de feestdagen in december vind je in dit bakboek ook inspiratie voor onder meer een herfstfeest, Valentijnsdag en het Suikerfeest. Laat jouw geliefde tijdens Valentijnsdag bijvoorbeeld genieten van een verrukkelijke chocoladetaart met frambozen.

Bak mee

Lekker mag een recept delen uit Heel Holland Bakt Mee Feest. Nieuwsgierig? Je vindt 'm hier.


Kenmerken

Kenmerken van: Heel Holland Bakt Mee Feest

Titel
Heel Holland Bakt Mee Feest

ISBN
9789021570129

Prijs
20

Auteur
Heel Holland Bakt

Uitgeverij
Kosmos