Het kleine boek voor sauzen - warm koud hartig zoet

Een lekkere saus maakt een gerechtje helemaal af. Zeg maar, de kers op de taart. En wat een geluk nou toch: dit kookboek staat er bomvol mee!

Auteur Thomas Feller
Prijs €17,95
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

Ken je dat? Je hebt een lekkere biefstuk om te bakken of een oosterse schotel waar nog iets aan toegevoegd moet worden. Dus daar wil je een saus bij. Niet al te moeilijk om te maken, de zekerheid dat het niet mislukken kan en liefst met niet al te veel ingrediënten. O ja, en graag een duidelijke beschrijving hoe je de saus in kwestie gaat maken. Welnu, dan zit je met dit kookboek gebeiteld. ‘Het kleine boek voor sauzen’ (alhoewel, zo klein is het kookboek niet) geeft je namelijk naast fijne basisbereidingen, heel veel fijne en bruikbare tips en duidelijke uitleg over kooktechnieken, benodigde kookgereedschappen en ingrediënten, tal van likkebaardend lekkere recepten voor hartige en zoete sauzen. Warm en koud, maar ook vinaigrettes, spicy oosterse sauzen, klassiekers als beurre noisette én sauzen als mayonaise, ketchup, teriyaki en nog veel meer. Bovendien is dit kookboek vrolijk vormgegeven, met illustraties, stap-voor-stap fotootjes en een likkebaardend eindresultaat. Redactie maakte de dragonsaus met mosterd en at daar een lekker kippetje bij. Niks mis mee! 


Kenmerken

Kenmerken van: Het kleine boek voor sauzen - warm koud hartig zoet

Titel
Het kleine boek voor sauzen - warm koud hartig zoet

ISBN
9789461432636

Prijs
17,95

Auteur
Thomas Feller

Uitgeverij
Good Cook