Hollandse Happen - Lekkers uit de Delfts Blonde keuken

Na het eerste kookboek en de leuke-dingen-doen-gids komt Blond Amsterdam met een derde boek. Een kookboek vol toegankelijke recepten en volledig gewijd aan de Hollandse pot. En bij elk recept vind je geen foto maar een gezellige illustratie.

Auteur Blond Amsterdam
Prijs €20,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Hollandse Happen, lekkers uit de Delfts Blonde keuken is een kookboek dat bij het openslaan al een lach op je gezicht tovert. Niet alleen de gerechten maar ook de illustraties doen je denken aan oma’s keuken. De recepten in het boek, beschreven door Cecile Thijssen, zijn ingedeeld in drie hoofdstukken: Sappige soepjes en smakelijke snacks; Hemelse hoofd- en blonde bijgerechten; Droomdesserts & zoetige taartjes. Met in elk hoofdstuk een ode aan de Hollandse keuken. 

Mijmer weg naar die goede oude tijd tijdens het maken van (Brabantse) worstenbroodjes of haringsalade. Vind de oude vertrouwde keuken van oma terug in snijbonenstamppot of oma’s gehaktbal. En hou je van zoet? Sluit dan af met boerenjongens, speculaasjes of borstplaat. En stiekem onze favoriet? Wentelteefjes en drie-in-de-pan die je doen terugdenken aan de middagpauze van de basisschool. Een kookboek om vrolijk van te worden terwijl je je oriënteert op een avondje gerechten uit oma’s tijd. Ook een leuke cadeautip voor vrienden in het buitenland die Holland juist nu misschien extra missen. 

Hier vind je het recept voor de heerlijke wentelteefjes! 


Kenmerken

Kenmerken van: Hollandse Happen - Lekkers uit de Delfts Blonde keuken

Titel
Hollandse Happen - Lekkers uit de Delfts Blonde keuken

ISBN
9789021576053

Prijs
20,99

Auteur
Blond Amsterdam

Uitgeverij
Kosmos Uitgevers