HOT POT - Smullen van oosterse fondue

Fonduen, we kennen het allemaal. Maar oosterse fondue is toch wel even andere koek. Dit kookboek geeft je tal van ideeën om een originele Aziatische fondue op tafel te zetten!

Auteur Bas Robben
Prijs €22,50
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

Een Chinees gezegde luidt: ‘Elk probleem kan opgelost worden met een hotpot. En zo niet, eet er dan nog een.’ Tja. Als het zo simpel was, zou de hotpot in menig gezin regelmatig op tafel staan. Maar ook zonder problemen is de hotpot een heel goed idee, om in gezelschap van familie en/of vrienden een avond lang te genieten van een dampende pan bouillon waarin je allerlei lekkers gaart. Culinair journalist Bas Robben, die zijn liefde voor de Oost-Aziatische keuken (die hij dankzij zijn Taiwanese verloofde goed heeft leren kennen) niet onder stoelen of banken steekt, neemt je mee op reis door China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam. Hij laat je kennismaken met geurige bouillons uit Oost- en Zuid-Azie, allerlei soorten vis, vlees en veel vega producten en daarbij passende dipsauzen, bijbehorende drankjes en om het eetfestijn te besluiten lekkere desserts. Het kookboek geeft tips voor de beste hotpots, een goede voorbereiding, basisbouillons en dan kun je aan de slag met de verrukkelijke recepturen die Bas prijsgeeft. Redactie weet al wat ze minstens een van de komende feestdagen op tafel zet. Juist: een hotpot!


Kenmerken

Kenmerken van: HOT POT - Smullen van oosterse fondue

Titel
HOT POT - Smullen van oosterse fondue

ISBN
9789461432490

Prijs
22,50

Auteur
Bas Robben

Uitgeverij
Good Cook