Made by Koffietijd

Ter ere van de 10e verjaardag van Koffietijd heeft de redactie van het programma eigenhandig het kookboek Made by Koffietijd gemaakt, een heerlijk boek vól met de 101 beste en lekkerste recepten uit 10 jaar Koffietijd.

Auteur Koffietijd
Prijs €22,00
Redactie Lekker
Samenvatting

Het is bijna niet te bevatten dat Koffietijd al meer dan 10 jaar een vaste waarde is op de Nederlandse televisie. In die jaren hebben heel wat mooie gerechten de revue gepasseerd. Heb jij altijd al willen weten wat de favoriete gerechten zijn van presentatoren Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau? Zij selecteerden samen met BN'ers, de redactie én natuurlijk de kijkers, de 101 lekkerste gerechten uit 10 jaar (!) Koffietijd. Het kookboek Made by Koffietijd is eigenhandig gemaakt door de redactie van het programma; zij fotografeerden, kookten, schreven en stylden. Je kunt wel stellen dat de redactie een huzaren stukje heeft geleverd. Het kookboek is namelijk prachtig vormgegeven en staat boordevol praktische tips, aangevuld met oogstrelende illustraties die niet alleen verfraaien maar vaak ook heldere uitleg bieden om elk gerecht ook thuis te laten stralen. 

In het boek vind je bijdragen van Caspar Bürgi als pater familias én de vijf huidige Koffietijdkoks London Loy, Klaas van Winsen, Jigal Krant, Pieter Kok en Hidde de Brabander. En het leuke is, naast de recepten vind je ook heerlijke verhalen om te lezen. Dat maakt dat je het team nog beter leert kennen dan dat je de afgelopen 10 jaar al deed. Het kookboek voelt net als het programma; gezelligheid, diversiteit en een beetje chaos. Dat maakt het dat je met een mix van gezonde, simpele maaltijden, wat lekkers bij de koffie, comfort food en zalige weekendgerechten elk moment iets lekkers op tafel kunt zetten. En dat niet te gestyled maar net zoals in het echte leven, daar houden we van. Wij zeggen; pak een kop koffie en laat je verassen door de 101 favoriete recepten die de redactie van Koffietijd uit meer dan 2500 recepten voor je heeft geselecteerd. En we beloven je; ook met deze selectie van gerechten zal je nog steeds keuzestress krijgen. Want de lekkere, uitdagende en aparte recepten laten je stuk voor stuk watertanden. ‘Made bij koffietijd’ brengt het feel good gevoel van het programma letterlijk tot in je keuken. Laat je inspireren en geniet! 


Kenmerken

Kenmerken van: Made by Koffietijd

Titel
Made by Koffietijd

ISBN
978 90 5956 383 4

Prijs
22,00

Auteur
Koffietijd

Uitgeverij
Fontaine Uitgevers