My Asian Kitchen

Sommige kookboeken wil je gewoon hebben. En deze is er een van. Maar liefst 120 recepten vind je erin terug en weerspiegelen de geurige, smaakrijke en kleurige keukens uit het verre oosten.

Auteur Jennifer Joyce
Prijs €25,95
Redactie Lekker
Samenvatting

Kookboekenauteur en styliste Jennifer Joyce, die My Asian Kitchen heeft samengesteld, reist al jaren door Azië en ontdekte de veelzijdigheid van de oosterse keukens. Na elke reis stelde zij zich ten doel om de gerechten die ze had geproefd thuis te leren koken. Het resultaat lees je terug in dit vuistdikke boek vol inspiratie en lekkere recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op soorten gerechten uit verschillende landen als Thailand, Vietnam, Indonesië, Korea, China en Japan. Achterin het kookboek is een woordenlijst opgenomen die uitleg geeft aan Aziatische ingrediënten en dat is fijn, want niet iedereen weet meteen dat toban jiang hete chilibonenpasta is en umeboshi ingelegde pruimen zijn.

De redactie proefde van vegetarische Chinese ramen met mini-mais en zoetzure shiitakes en Koreaanse runderribbetjes met een sweet-and-spicy bbq-saus. Dat smaakt naar meer! 

Tekst: Mieke van Laarhoven


Kenmerken

Kenmerken van: My Asian Kitchen

Titel
My Asian Kitchen

ISBN
9789461431998

Prijs
25,95

Auteur
Jennifer Joyce

Uitgeverij
Good Cook