Najat

Najat Kaanache. Geboren in het Spaanse San Sebastian, de liefde voor eten meegekregen van haar Marokkaanse ouders, gewerkt bij sterrenrestaurants als FG Restaurant in Rotterdam, Noma in Kopenhagen en El Bulli in Spanje.

Auteur Najat Kaanache
Prijs €29,99
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

Al twee jaar op rek is restaurant NUR uitgeroepen tot World’s Best Moroccan Cuisine. Dat maakt nieuwsgierig. Gordon Ramsey stelt: “Najat is een van de meest getalenteerde chef van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken”. En Ferran Adria vindt dat “door middel van de taal van de keuken Najat de ziel van Marokko vertegenwoordigt”. Haar kookboek is in ieder geval adembenemend mooi, neemt je mee in haar liefde voor de Marokkaanse keuken, zit vol prachtige vertellingen en adembenemend mooie beelden en last but not least: geeft fantastische recepturen, die prettig en transparant worden beschreven en de Marokkaanse keuken zeer toegankelijk maakt. Redactie had het genoegen al eerder kennis te mogen maken met Marokko en reisde een aantal jaar geleden (privé) naar Marrakech. De geuren, de kleuren, de vriendelijkheid en vooral het waanzinnig lekkere eten maakte diepe indruk. En dát. Proeven we letterlijk en figuurlijk terug in Najat. Dit kookboek is tevens een liefdevol naslagwerk. Om vaak op te pakken. Om eindeloos in te lezen, en lekker uit te koken. 


Kenmerken

Kenmerken van: Najat

Titel
Najat

ISBN
9789024586202

Prijs
29,99

Auteur
Najat Kaanache

Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh – Sijthoff