Nu verkrijgbaar: Puur BBQ

Het zomerweer heeft eindelijk ons land bereikt. Niets is zo heerlijk om dan samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Nog opzoek naar een paar lekkere BBQ-recepten voor deze zomer? 

Auteur Nick van Hoof en Kevin Kegeleers
Prijs €26,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Nick van Hoof en Kevin Kegeleers van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met respect voor het product. In Puur BBQ bundelen ze hun mooiste creaties. Hun recepten geven je een houvast, maar zijn nooit een exacte wetenschap: je maakt ze op gevoel en naar je eigen smaak. Alleen wat zout, of toch meer kruiden? Met of zonder een stukje vlees? Laat je verrassen door de combinaties, en geniet met volle teugen van de ervaring! 

In 2018 wonnen Kevin Kegeleers en Nick Van Hoof het tv-programma Grillmasters. Vanaf toen besloten ze van hun passie hun beroep te maken: Zouterover was geboren. Ze combineerden bijna twee jaar een eigen restaurant met catering, maar verhuisden in 2021 naar de authentieke hoeve van de Wortelkolonie om hun eigen Experience Center op te richten. Kortom, we kunnen vast genoeg leren van deze heren. 


Kenmerken

Kenmerken van: Nu verkrijgbaar: Puur BBQ

Titel
Nu verkrijgbaar: Puur BBQ

ISBN
9789401490528

Prijs
26,99

Auteur
Nick van Hoof en Kevin Kegeleers

Uitgeverij
Lannoo