Recepten van Guus en Dick voor elk moment

Kerst, Valentijnsdag of verjaardagen? In 'Het jaar van Guus en Dick' geniet je een jaar lang van de leukste en lekkerste kookmoment van de vrienden Guus Meeuwis en Dick Middelweerd.

Auteur Guus Meeuwis en Dick Middelweerd
Prijs €24,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Vier dit jaar Sinterklaas net iets anders met pekingeend of verras je geliefde op Valentijnsdag met cafė glacė met amaretto-koffiesaus. Een kater na carnaval? Dan weet Guus raad met de antikaterburrito. En als twee Brabanders een kookboek schrijven, dan kunnen de worstenbroodjes natuurlijk niet ontbreken. Maak bijvoorbeeld makkelijke worstenbroodjes met zuurkool en uitjes of pak uit met de variant met truffel, gruyėre en knolselderij. 

Naast feestrecepten vind je in Het jaar van Guus en Dick ook een paar gezonde recepten, want zoals ze zelf zeggen: "Na een feestje moet er soms wat af, zodat er later weer wat bij kan." De recepten van zanger en thuiskok Guus Meeuwis zijn verrassend en makkelijk. Wanneer je iets meer tijd hebt en echt indruk wilt maken op je gasten, kun je kiezen voor de recepten van sterrenchef Dick Middelweerd (eigenaar van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre).

Je vindt in dit kookboek niet alleen de lekkerst recepten van de vrienden, maar ook leuke anekdotes. Zo lees je dat Dick ten huwelijk gevraagd werd door zijn vrouw op Valentijnsdag, maar dat hij het eerst niet geloofde omdat hij zo dronken was. En Guus vertelt over die ene keer dat hij met een rubberboot op zijn hoofd de kroeg binnenliep.

Meer lezen over Guus en Dick? Lekker500 interviewde de vrienden in gids van 2017, klik hier om verder te lezen! Ook mochten we een heerlijk recept delen uit hun nieuwe boek.

 


Kenmerken

Kenmerken van: Recepten van Guus en Dick voor elk moment

Titel
Recepten van Guus en Dick voor elk moment

ISBN
ISBN 9789021570020

Prijs
24,99

Auteur
Guus Meeuwis en Dick Middelweerd

Uitgeverij
Kosmos Uitgeverij