Sharing: gezonde wereldgerechten om te delen

Sterrenchef Benoit Dewitte en CEO Alain Brossé sloegen de handen in één om de catering te verzorgen voor Welkin & Meraki, de eerste aanbieder van ‘vijfsterren serviced offices’. Dewitte zijn gerechten zijn om te delen en dit is dan ook wat hij doet.

Auteur Benoit Dewitte
Prijs €29,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Sharing begint met een uitgebreide introductie over de magische samenwerking tussen sterrenchef Benoit Dewitte en Alain Brossé, CEO van Welkin & Meraki. Dewitte werd gevraagd door Brossé of hij het zag zitten de catering te verzorgen voor zijn nieuwe concept, en dat wereldwijd. De samenwerking is uitgegroeid tot een groot succes en de prachtige recepten hebben allemaal hetzelfde uitgangspunt: het delen van gerechten. 

Gezonde, lichte gerechten met de focus op groente met inspiratie vanuit de hele wereld. Het aanbod is zeer wisselend van soepen tot aan pasta, van vis tot aan zoetigheden. Dit alles gebundeld in een mooi vormgegeven boek dat het mogelijk maakt om op elk moment van de dag het perfecte recept te vinden om lekker te delen. Daarnaast is er achterin een hoofdstuk te vinden waarin de basisrecepten worden beschreven. Kortom, Sharing zit boordevol wereldse inspiratie op gebied van foodsharing!

Op de redactie van Lekker kunnen we bijna niet kiezen, maar de het recept voor Kippenbout, hoisinsaus, koolsla en cashewnoten is een echte aanrader! 


Kenmerken

Kenmerken van: Sharing: gezonde wereldgerechten om te delen

Titel
Sharing: gezonde wereldgerechten om te delen

ISBN
9789401462594

Prijs
29,99

Auteur
Benoit Dewitte

Uitgeverij
Lannoo