Signature Dishes

Elke chef heeft er één: een gerecht dat typisch is voor zijn of haar keuken. Het zijn gerechten die restaurants op de kaart hebben gezet, van populaire klassiekers tot de meest innovatieve creaties.

Auteur Amélie Vincent
Prijs €55
Redactie Lekker
Samenvatting

In dit boek onthullen 50 topchefs hun signature dish én het recept ervan. Ze vertellen ook over de ontstaansgeschiedenis van het gerecht, de inspiratiebron(nen) en - algemener - hun liefde voor lekker eten en koken.

Met onder meer recepten van Eduard Xatruch, Mateu Casañas & Oriol Castro van Disfrutar (Barcelona), Massimo Bottura van Osteria Francescana (Modena), Sang Hoon Degeimbre van L'Air du Temps (Liernu), Santiago Lastra van KOL (Londen), Manu Buffara van Manu (Curitiba), en vele anderen. 


Kenmerken

Kenmerken van: Signature Dishes

Titel
Signature Dishes

ISBN
9789401488303

Prijs
55

Auteur
Amélie Vincent

Uitgeverij
Lannoo