SMAAK – De plantaardige keuken van YERBA

Een kookboek voor iedereen, gericht op wanneer welke plantaardige producten te gebruiken zijn per seizoen. Een nieuwe invalshoek en anders dan we gewend zijn. Ruim 70 gerechten waarin groenten en eetbare planten de hoofdrol spelen.

Auteur Walter Marskamp
Prijs €34,99
Redactie Lekker
Samenvatting

Walter Marskamp, auteur, eigenaar en chef van restaurant YERBA lanceerde onlangs dit prachtige boek SMAAK. Het plant forward-boek is een ware eyecatcher in de keuken, waarbij groenten en planten de hoofdrol spelen. Met de verschillende recepten kun je groenten in het zuur maken en conserveren om zo lang mogelijk te kunnen genieten van seizoensgroenten gedurende het jaar. Nu denk je wellicht enkel aan plantaardig en groenten, maar ook is er gedacht aan de vlees- en visliefhebbers, zodat iedereen op zijn of haar manier kan genieten van meer groenten op tafel. En een mogelijkheid om vegans en vleeseters op één plek samen te laten eten. 

Het doel van Walter Marskamp en Sally Mitchell, medeauteur, is om je te helpen om de kennis van planten en en groenten weer naar boven te laten komen en de relatie met plantaardige ingrediënten weer nieuw leven in te blazen. Want wat hebben ingrediënten heerlijke smaken, geuren en prachtige texturen en kleuren. Het is een ware ontdekkingsreis in de plantaardige keuken. 

De gerechten zijn enorm verrassend en inspirerend, rijk aan kleuren en smaken. Van bietengnocchi voor in de winter tot aan aarbei-kokos-panna cotta voor in de zomer. Overzichtelijk verdeeld per seizoen, opbouwend van voor- tot nagerecht. Prachtig vastgelegd door Jaimee Lowe in natuurlijke stijl. We krijgen er trek van en kunnen niet wachten om de keuken in te gaan! 


Kenmerken

Kenmerken van: SMAAK – De plantaardige keuken van YERBA

Titel
SMAAK – De plantaardige keuken van YERBA

ISBN
9789089898487

Prijs
34,99

Auteur
Walter Marskamp

Uitgeverij
Terra