SOEP BOUILLON BROOD - 120 internationale recepten voor soep

Een kookboek gevuld met soepen. Voor elk moment in alle jaargetijden. En ook nog eens allerlei suggesties wat je erbij kunt eten als garnituren en bijgerechten. Daar willen we meer van weten!

Auteur Rachel Allen
Prijs €27,50
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

De Ierse chef-kok en auteur Rachel Allen, bekend van haar werk op televisie, heeft een kookboek vol met soepen geschreven. Het ene recept ziet er nog aantrekkelijker uit dan het andere. Voor Rachel betekent soep meer dan een bordje eten. Soep geeft haar een goed gevoel, troost en nieuwe energie. Ze neemt je mee naar alle uithoeken van de wereld en geeft internationale recepturen die passen bij de seizoenen lente, zomer, herfst en winter. Denk bijvoorbeeld aan Mexicaanse tomatensoep met chilaquiles (belegde tortillas) of oosterse laksa met visballetjes. In aparte hoofdstukjes staan aantrekkelijke recepten voor soepgarnituren, verrukkelijke broden en crackers, smeersels en dips en Rachel wijdt ook een hoofdstuk aan het maken van basisbouillons. Redactie nam proef op de som en bereidde aardperensoep met een salsa van chorizo, avocado en amandel. Romig, pittig en vol diepe smaken. Maak er meteen kaasspiralen bij die je uit de oven bestrijkt met wat gesmolten knoflookboter. Lekker! 


Kenmerken

Kenmerken van: SOEP BOUILLON BROOD - 120 internationale recepten voor soep

Titel
SOEP BOUILLON BROOD - 120 internationale recepten voor soep

ISBN
9789461432698

Prijs
27,50

Auteur
Rachel Allen

Uitgeverij
Good Cook