The Curry Guy Compleet - Meer dan 200 curry’s uit de Indiase keuken

Wie ooit in India is geweest zal het beamen: weinig keukens zijn zo exotisch, aromatisch, gevarieerd en vol van smaak, door het gebruik van talloze verse groenten, granen, kruiden en specerijenmengsels. 

Auteur Dan Toombs
Prijs €30,95
Mieke van Laarhoven
Samenvatting

Redactie smaakte het genoegen India te bezoeken en kon werkelijk geen genoeg krijgen van de geurige curry’s, gevuld met vis of vlees of vegetarisch, verrukkelijke kebabs, krokante samosa (knapperig gevulde deegpakketjes), dosa (flensjes van rijst- en linzenmeel), chapati (wraps) en nog veel en veel meer. 

En nu is daar de complete bijbel ‘The Curry Guy Compleet’ die vól staat met meer dan 200 curry’s, tandoorimaaltijden, bijgerechten, streetfood, grills en chutneys die de Indiase keuken typeren. Stuk voor stuk watertandend lekker en ook fijn, met veel vegetarische en veganistische opties. De schrijver Dan Toombs, die tevens een blog beheert thecurryguy heeft de meest fantastische gerechten uit alle keukens van India bij elkaar gebracht en geeft je uitleg over ingrediënten en essentiële basisrecepten zodat je meteen de keuken in kunt duiken. Redactie nam een voorproefje en likte haar vingers af bij de geroerbakte kippenvleugeltjes die binnen een paar minuten op tafel staan. Maak er dan meteen een knapperige rode uienchutney bij die al net zo simpel te bereiden is. Er staan ook gerechten in met een lange bereidingsduur maar het resultaat mag er zijn. Smullen!


Kenmerken

Kenmerken van: The Curry Guy Compleet - Meer dan 200 curry’s uit de Indiase keuken

Titel
The Curry Guy Compleet - Meer dan 200 curry’s uit de Indiase keuken

ISBN
9789461432452

Prijs
30,95

Auteur
Dan Toombs

Uitgeverij
Good Cook