The Lemon Kitchen kookboek

The Lemon Kitchen kookboek is het kookboek vol gerechten met citroen als onmisbare smaakmaker. Geschreven, gestyled, gefotografeerd en geïllustreerd door citroenkoningin Jadis Schreuder. Een kookboek met de verfrissende citroen in de hoofdrol.

Auteur Jadis Schreuder
Prijs €20,00
Redactie Lekker
Samenvatting

Dat haar officiële boeklancering door de huidige situatie niet door kan gaan is spijtig, maar maakt Jadis niet zuur. Het inmiddels goed ontvangen boek laat zien dat je met het gebruik van citroenen heerlijk en toegankelijk kunt koken met een frisse twist vol spannende smaaksensaties.

Jadis kreeg bekendheid door haar bedrijf The Lemon Kitchen. Met haar gelijknamige boek laat ze je direct denken aan de zon en krijg je als vanzelf een heerlijk vakantiegevoel. Wat dacht je van enkele van de 45 unieke seizoensrecepten, zoals venkel uit de oven met krokante kruim, citroen en rozemarijn. Of van Kokkels met pittige chorizo - uiteraard met citroen - een beetje spaghetti erbij en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel staan. Maar ook zoetigheden als vanille madeleines met citroenkrullen, omgekeerde ananastaart met karamel en roze peper passeren de revue. Daarnaast vind je recepten voor onder andere ingelegde zoute citroenen, een handige smaakmaker die ook nog eens lang houdbaar is.

Jadis laat zien dat je met citroen zoveel meer kunt dan alleen linomade maken. Niet voor niets zegt ze ‘When life gives you lemons, use them wisely’. Na het lezen van dit boek kan je dat alleen maar beamen en zal de citroen een basissmaakmaker in je keuken worden.


Kenmerken

Kenmerken van: The Lemon Kitchen kookboek

Titel
The Lemon Kitchen kookboek

ISBN
ISBN 978 90 245 8830 5

Prijs
20,00

Auteur
Jadis Schreuder

Uitgeverij
Luitingh-Sijthoff