Van aardappel tot zeewier: de kunst van lekker koken

Ben je opzoek naar meer inspiratie voor lekkere en verantwoorde gerechten? Dan is dit boek van Eke Mariën & Annemarie Coopman zeker een must om te hebben.

Auteur Eke Mariën & Annemarie Coopman
Prijs €29,95
Britt Walta
Samenvatting

Het boek staat vol met vragen die we allemaal weleens in de keuken hebben. Waarom worden groenten bijvoorbeeld zacht als je ze kookt, maar eieren hard? En hoe wordt tofu echt lekker? In dit boek lees je alles over de 11 ingrediëntgroepen, oftewel van aardappel tot zeewier. 

Naast handige informatie lees je ook welke technieken je het beste kunt gebruiken en waarom de ene techniek beter is dan de ander. Met al deze kennis krijg je de maximale smaak uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen.


Kenmerken

Kenmerken van: Van aardappel tot zeewier: de kunst van lekker koken

Titel
Van aardappel tot zeewier: de kunst van lekker koken

ISBN
9789461563156

Prijs
29,95

Auteur
Eke Mariën & Annemarie Coopman

Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers