Vegan Street Food

De Thais-Zweedse zusjes Lamyai en Aidah Samphani geven met respect voor hun roots een hippe draai aan authentieke gerechten.

Auteur Lamyai Vozzi & Aidah Samphani
Prijs €19,99
Redactie Lekker
Samenvatting

We werden heel enthousiast door de fantastische krokante rijstpannenkoeken met paddenstoelen, en de overheerlijke lotuswortel-chips met zeewierzout. De recepten zijn goed te volgen en de ingrediënten grotendeels goed te krijgen. Door de uitbundige smaaksensaties vergeet je dat het allemaal vegan is. Al deze recepten zijn rijk, romig of zeker robuust genoeg om een lekkere, bevredigende maaltijd te vormen. En het lukte ons zowaar om het zelf er net zo mooi uit te laten zien als de foto. Bijvoorbeeld de kokossoep met galanga, die door de toevoeging van rode biet een prachtige zachtroze kleur krijgt. Echt iets om indruk mee te maken. Achterin het boek staan ook een aantal zoete toetjes, waarvan vooral de panna cotta met cashews en frambozen-citroengrascompote ons heel blij maakte.

scheltema

Elke maand geeft de Amsterdamse boekhandel Scheltema een kookboekentip. Vegan Street Food is de favoriet van de boekenverkopers van deze maand.


Kenmerken

Kenmerken van: Vegan Street Food

Titel
Vegan Street Food

ISBN
9789462502093

Prijs
19,99

Auteur
Lamyai Vozzi & Aidah Samphani

Uitgeverij
Forte culinair