Vegan Vibes

Auteur en diƫtiste Lisa Steltenpool laat met haar mega vrolijke boek Vegan Vibes zien hoe leuk, lekker en gezond het is om plantaardig te eten.

Auteur Lisa Steltenpool
Prijs €24 99
Redactie Lekker
Samenvatting

Dat vegan één van de snelst groeiende trends is, is geen verassing. Het op deze trend nauw aansluitende boek van Lisa Steltenpool begint met de hoofdstukken: waarom mensen massaal vegan worden, voor de aarde, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. In deze hoofdstukken wordt uitgebreid stilgestaan bij de trend en wordt duidelijk uitgelegd waarom iedereen meer plataardige voeding zou moeten eten en wat de voordelen daarvan zijn. Voor iedereen die het lastig vindt om de overstap naar plantaardige voeding te maken, het boek geeft alle handvatten die je kunt gebruiken bij het maken van deze stap, zoals een boodschappenlijst, menu’s en benodigdheden.  

Na de uitgebreide theorieën achter het vegan eten wordt de redactie van Lekker verrast door prachtig vormgegeven recepten. Wauw, wat een vrolijke pagina’s met mooie beelden. Daarnaast zijn alle recepten makkelijk te bereiden. Alle ingrediënten zijn bij de plaatselijke supermarkten te krijgen en de recepten worden lekker makkelijk uitgelegd. Verder is er een duidelijke verdeling gemaakt in ontbijt, lunch, avondmaaltijden en extraatjes. Een tip van de redactie is om zeker even goed naar het hoofdstuk met ontbijt te kijken, want deze recepten wil je niet missen!


Kenmerken

Kenmerken van: Vegan Vibes

Titel
Vegan Vibes

ISBN
9789400511569

Prijs
24 99

Auteur
Lisa Steltenpool

Uitgeverij
Lev.