Verassend vegan met Lisa Stel

Plantaardig eten saai en eentonig? Vegan Comfortfood is een pareltje onder de vegan kookboeken en laat zien dat plantaardig eten juist verassend en super makkelijk kan zijn.

Auteur Lisa Stel
Prijs €40,95
Redactie Lekker
Samenvatting

Lisa Stel is terug met haar tweede boek: Vegan Comfortfood. Ook nu weer laat ze zien dat plantaardig eten helemaal niet ingewikkeld en saai hoeft te zijn. Vegan Comfortfood bewijst dat je ook met plantaardige recepten jezelf, maar zeker ook anderen heerlijk kunt verwennen. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met de easy recepten uit dit boek heb je binnen 30 minuten een heerlijke snack of maaltijd op tafel staan.  

In Vegan Comfortfood vind je meer dan 50 recepten voor ieder moment van de dag. Maak op een lazy sunday bijvoorbeeld heerlijke bagels met creamcheese, vegan zalm en kappertjes. Een lekkere borrelhap serveren, maar kom je niet verder dan wortels met hummus? Geen nood. Ook daarvoor geeft Lisa genoeg opties. Kies bijvoorbeeld de Amadelfeta of ga voor de Loaded nacho’s uit de oven, natuurlijk mét vegan kaas. Naast de super simpele recepten, vind je in dit boek ook gerechten voor als je indruk wilt maken. Wat te denken van een Tempeh-sesamburger met zoete sojasaus en kimchi. Een absolute aanrader.

Weet je eigenlijk nog vrij weinig over vegan eten? Naast alle heerlijke recepten geeft Lisa in Vegan Comfortfood ook veel achtergrondinformatie over plantaardig voedsel. Zo lees je hoe je het beste kunt beginnen met een vegan-lifestyle, leer je wat de plantaardige varianten van onder andere vlees, vis en zuivel zijn en vind je tips voor plantaardig eten buiten de deur.


Kenmerken

Kenmerken van: Verassend vegan met Lisa Stel

Titel
Verassend vegan met Lisa Stel

ISBN
9789492723444

Prijs
40,95

Auteur
Lisa Stel

Uitgeverij
Het Boekenschap