Vis uit Blik 2

Met Vis uit Blik 2 bewijst Fish Tales’ Bart van Olphen voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze tweede editie vol watertandend lekkere recepten bewijst dat je hier eindeloos mee kunt variëren.

Auteur Bart van Olphen
Prijs €18,50
Redactie Lekker
Samenvatting

In Vis uit Blik 2 vind je meer dan 40 nieuwe recepten voor ieder moment van de dag. Het boek is onderverdeeld in zes verschillende vis-categorieën, variërend van tonijn tot haring. Maak op je luie zondag bijvoorbeeld een tuna melt met zelfgemaakte ketchup, of scrambled eggs met zalm op toast. Wil je een lekkere borrelhap serveren? Kies dan voor wortels met sardinehummus, tonijnfritters met tzatziki of artisjok met ansjovisdip. Ben je van plan indruk te maken? Ga dan voor risotto met paddenstoelen en makreel of Thaise rijstsoep met mosselen en wakame.

Ben je sceptisch over ingeblikte vis? Naast alle heerlijke recepten geeft Bart in Vis in Blik 2 ook veel achtergrondinformatie over je vis in blik. Zo lees je welke vis er precies in je blikje zit, hoe de vis wordt gevangen en leer je wat het keurmerk op je blikje precies betekent. Eén ding is zeker: met dit boek in de hand kunnen we nog veel jaren genieten van vis uit blik!

Wij spraken Bart in 2016 al over zijn boek Bart's Fish Tales en over zijn avonturen met topfotograaf David Loftus, waarmee hij de woeste zeeën bevoer. Lees hier het volledige artikel! Ook mochten we een recept delen uit zijn nieuwe boek. Lees hier hoe je in een handomdraai ansjovisdumplings met sojasaus klaar maakt.


Kenmerken

Kenmerken van: Vis uit Blik 2

Titel
Vis uit Blik 2

ISBN
9789021570778

Prijs
18,50

Auteur
Bart van Olphen

Uitgeverij
Kosmos Uitgevers