We Can BBQ Too - 54 recepten van bekende, beruchte en andere Bastards!

Dit kookboek vol vurige signature dishes geeft een inkijk in de culinaire zielen van gepassioneerde barbecuers. Laat het houtskool gloeien.

Auteur Jeroen Wesselink, The Bastard
Prijs €18,95
Redactie Lekker
Samenvatting

Na het succes van We Can BBQ heeft 200 Fahrenheit B.V. in samenwerking met Ardberg, van der Sterre, Warsteiner, opnieuw een kookboek uitgebracht waarin de barbecue centraal staat. Maar liefst 54 bekende liefhebbers van koken op het buitenvuur leverden hun recept, waarmee jij thuis kunt scoren. Zo kun je proeven van ‘Amhali chicken’ van Najib Amhali, ‘Lambshoulder Knees and Toes’ van Sidney Schutte, maar ook tattoo koning Henk Schiffmacher gaf zijn recept van ‘Hanky Panky old fashionated buikspek’ prijs, net als dat zangeres Anneke van Giersbergen ‘Piet’s green burger’ van haar schoonvader Piet wilde delen. En hoe leuk, je vindt in dit kookboek ook een lekker vega barbecue recept van onze culinair adviseur Mieke van Laarhoven. Maak haar gevulde portobello’s gerust in grote hoeveelheden want ze zijn zó op! Fijn tevens, dat We Can BBQ Too een uitgebreide inleiding bevat waarin alle ins en outs beschreven staan om te kunnen barbecueën als een echte prof. 

Redactie proefde al voor van onder andere de ‘NY buffalo chicken dip’, door Jord Althuizen aangeleverd en we verzekeren jullie: dat smaakte naar meer!

We Can BBQ Too is te bestellen via de website van bastard.nl.


Kenmerken

Kenmerken van: We Can BBQ Too - 54 recepten van bekende, beruchte en andere Bastards!

Titel
We Can BBQ Too - 54 recepten van bekende, beruchte en andere Bastards!

ISBN
9789082882865

Prijs
18,95

Auteur
Jeroen Wesselink, The Bastard

Uitgeverij
200 Fahrenheit B.V.