We Love Groente

Janneke Vreugdenhil is leuk! We zijn hier bij Scheltema best fan van haar schrijfsels. Want naast dat haar recepten superlekker zijn haar stukjes altijd erg humoristisch.

Auteur Janneke Vreugdenhil
Prijs €27,50
Eline Nijeboer
Samenvatting

In haar nieuwste, We Love Groente, houdt Janneke in haar herkenbare stijl rekening met werkelijk iedereen. Van flexitariër tot vervent veganist, van vleeseter tot gezondheidsfreak. Zoals ze zelf zegt ‘in dit boek is het woord GEZOND verboden, deze groenterecepten zijn LEKKER!’ En dat klopt. 

We hebben ons volgegeten aan de Wonderbaarlijke bloemkoolpizza Margherita, de verrukkelijke Spa- en Courgetti met Amandelpesto, en van de kruidige Pseudonasi hebben we drie dagen gesmuld. Janneke spendeert een heel hoofdstuk aan ‘restjesdag’, want we doen natuurlijk niet meer aan voedselverspilling. Hier komt de werkelijk zeer smakelijke Maak-Je-Groentela-Leeg-Curry om de hoek kijken. En dit vonden we naast leuk ook gewoon heel slim. En dat bewijst ze met meer recepten, want de mythe dat te lang koken slecht is voor groenten gooit ze direct overboord met haar prettige Doodgekookte Boerenkool. En haar recept voor Luie Ratatouille bewijst ons punt maar weer: dit recept is naast lekker ook echt heel grappig opgeschreven.

scheltema

Elke maand geeft de Amsterdamse boekhandel Scheltema een kookboekentip. We Love Groente is de favoriet van de boekenverkopers van deze maand.


Kenmerken

Kenmerken van: We Love Groente

Titel
We Love Groente

ISBN
9789057599590

Prijs
27,50

Auteur
Janneke Vreugdenhil

Uitgeverij
Podium b.v. Uitgeverij