Backstage

Benefietdiner “Road to Tallinn”

De voorbereidingen voor Bocuse d’Or zijn in volle gang en de “Road to Tallinn” is van start gegaan. Op donderdag 28 mei zullen Marco van der Wijngaard en Yentl van Gilst Nederland vertegenwoordigen in Tallinn.

Om ervoor te zorgen dat het Nederlandse team aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig achten kunnen gebruiken, wordt er een benefietdiner georganiseerd, genaamd “Road to Tallinn”. Speciaal voor dit event stellen Geneviève en André Gerrits restaurant ’t Amsterdammertje eenmalig beschikbaar om zo Bocuse NL te kunnen helpen aan extra financiële middelen voor de wedstrijd. André Gerrits is dan ook de gastheer van deze avond die gehouden wordt op maandag 23 maart 2020. 

Het arrangement voor deze avond is compleet verzorgd, inclusief champagne, amuses, 5-gangenmenu, wijn, water en koffie met friandises. Tijdens het diner vindt er een veiling plaats. Er worden verschillende items geveild, o.a. de oude Bocuse d’Or wedstrijdschalen van Jan Smink en Lars Drost, lunches bij diverse Michelinsterrenrestaurants en een luxe lunch of diner bij jou thuis verzorgd.

Line-up chefs  

De voorzitter & SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, chef van restaurant De Lindehof en Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester zullen in de keuken staan tijdens het benefietdiner. Het team van sterrenchefs wordt compleet gemaakt door SVH Meesterkok Wilco Berends, chef van restaurant De Nederlanden en Jermain de Rozario, chef van De Rozario. Uiteraard samen met Marco van der Wijngaard en Yentl van Gilst, en eigenaar van restaurant ’t Amsterdammertje André Gerrits als gastheer.

Wegens de ingevoerde maatregelen tegen het coronavirus zal het benefietdiner “Road to Tallinn” verplaatst worden. Een nieuwe datum wordt later bekendgemaakt. Voor meer informatie, raadpleeg de website van Bocuse d’Or Nederland.  

Redactie Lekker