Backstage

Brigade De Bokkedoorns kookt in De Kop van Oost

De brigade van De Bokkedoorns** kookt 29 april, 30 april en 1 mei bij De Kop van Oost in Amsterdam.

Het jonge team van De Bokkedoorns verzorgt deze drie dagen een bijzonder menu. Tijdens ‘De Kop van Oost Invitational’ kookt de brigade een speciaal viergangenmenu, ontwikkeld door chef Roy Eijkelkamp. Het arrangement is inclusief champagne aperitief, amuses en een uitgebreid viergangendiner en wordt aangeboden voor €65.

De Bokkedoorns brigade
Chef Roy Eijkelkamp en Pascal Beeren, De Bokkedoorns.

Horecaondernemers Pascal Beeren (De Bokkedoorns) en Boudewijn Siliakus (De Kop van Oost) willen met ‘De Kop van Oost invitational’ op een culinaire manier haar gasten verrassen.

Ontvangst voor het driedaagse event is om 18:30 uur. Reserveren kan via www.dekopvanoost.com

Lekker500

De Bokkedoorns staat op plaats 14 in Lekker500 editie 2019. Benieuwd naar de recensie? De nieuwste uitgave is te bestellen via deze link. 

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Luc de Groot
Beeld: De Bokkedoorns, Kop van Oost / Pim Ras

Tags

De Kop van Oost, De Bokkedoorns, Invitational