Inspiratie

Kook thuis de sterren van de hemel met de Sterrenchef Box

Thuis een sterrendiner op tafel zetten klinkt als een enorme uitdaging, maar met de Sterrenchef Box is dat nog nooit zo makkelijk geweest. Verras je gezin, familie of vrienden met deze heerlijke culinaire ervaring!  

De redactie van Lekker werd verrast met een gekoelde box gevuld met lekkernijen, samengesteld door één van de 4 topchefs: Rutger van der Weel van Katseveer in Wilhelminadorp, Rogier van Dam van Lastage in Amsterdam, Paul Kappé van Monarh in Tilburg en Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo. De inhoud van de box bevat alle benodigdheden om het 4-gangensterrendiner op tafel te kunnen toveren. De kleurrijke ingrediënten zijn per gang geordend en gelabeld verpakt. De handige instructiekaart nodigt uit om meteen aan de slag te gaan en de pannen alvast op het vuur te zetten. 

Als toevoeging op de instructiekaart kan je op sterrenchefbox.nl handige instructievideo’s bekijken. In de instructievideo’s geeft de chef stap voor stap een duidelijke uitleg over hoe het gerecht is opgebouwd. Het meeste werk is al door de chef verricht, je hoeft zelf enkel de ingrediënten op te warmen en de gerechten op te maken. Dat opmaken blijkt nog best een vak apart te zijn, maar… oefening baart kunst. In een mum van tijd staan de gerechten met prachtige ingrediënten op tafel en heb je thuis je eigen restaurant gecreëerd. 

Van het voorgerecht tot aan het dessert, elk gerecht bleek verrassend en een bijzondere culinaire ervaring. Zo voel je je als thuiskok bijna een topchef in je eigen restaurant. Hoewel de echte restaurantervaring het summum is, is het een leuke manier om thuis aan de slag te gaan met de mooiste ingrediënten en te proeven van de gerechten van de chefs. Daarnaast is het een mooie manier om de horeca een hart onder de riem te steken. En als je enthousiast bent geworden heb je meteen een voorproefje kunnen ervaren van wat het restaurant te bieden heeft. Leuk om, zodra er weer ruimte is, deze ervaring in het restaurant te beleven en het daar nog eens dunnetjes over te doen.  

Sterrenchef Box

Met de Sterrenchef Box kun je thuis genieten van een heerlijk 4-gangendiner samengesteld door een Michelin bekroonde chef. Via sterrenchefbox.nl kun je kiezen uit vier verschillende menu’s van Rutger van der Weel van Katseveer in Wilhelminadorp, Rogier van Dam van Lastage in Amsterdam, Paul Kappé van Monarh in Tilburg en Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo. De boxen die gevuld zijn met verse en mooie ingrediënten worden op vrijdag gekoeld geleverd. Het is mogelijk om speciaal geselecteerde wijnen toe te voegen om de ervaring compleet te maken. 

Kijk voor meer informatie, de menu’s en de mogelijkheden op sterrenchefbox.nl

Redactie Lekker