Kookboeken

Blije tosti's van Jasper Kool

Jasper Kool is de eigenaar van Happy Tosti, een keten ontzettend leuke speciaalzaken in o.a. Amsterdam, Den Haag, Breda en Deventer.

Deze Happy Tosti’s zijn een heel sociaal project, want meer dan de helft van de medewerkers heeft een arbeidsbeperking. Oprichter Kool creëert zo een goeie werkplek voor mensen die elders niet aan de bak kwamen. Want, zoals hij zelf zegt: ‘Iedereen kan een tosti maken!’. De recepten in Het Ultieme Tostiboek gaan wel wat verder dan de basistosti. Maar ze blijven goed uitvoerbaar. Trendy tosti’s zoals die met geroosterde pompoen of de vegan-tosti zijn makkelijk en echt superlekker.

Het hoofdstuk ‘Cheffy’ geeft ons de wat meer culinaire ideetjes zoals tosti pastinaakcrème met gember, of tosti portobelloragout met mosterd. Maar als je daar even de moeite voor neemt is het dan ook wel echt zeer belonend! Andere thema’s/hoofdstukken zijn; Klassiek, Hollands, Spicy Mediterraan, Zoet (OMG Tosti Appeltaart!) etc. En hij heeft ook nog een hoofdstukje Dips. Want we willen ook wel eens iets anders dan die eeuwige klodder ketchup ernaast natuurlijk!

Eigenlijk is het leukste aan dit boek nog dat het inspirerend werkt; met al deze ideeën is het zo gemakkelijk om je eigen ultieme tosti te verzinnen! Want stop gewoon wat je echt lekker vindt tussen twee sneetjes en je bent er al tenslotte. Heerlijk!

Het Ultieme Tostiboek

Jasper Kool

Carrera

€19,99

ISBN 9789048840182

Bestel Het Ultieme Tostiboek van Jasper Kool via deze link bij Boekhandel Scheltema.

Redactie Lekker