Kookboeken

Wijnkenner Jan-Willem van der Hek komt bij je thuis

Wijnkenner Jan-Willem van der Hek weet álles over wijn. In zijn kookboek Dat smaakt naar meer wil hij zijn kennis overdragen.

Wijnkenner Jan-Willem van der Hek weet álles over wijn. Hij werkte in diverse bekende Nederlandse restaurants zoals De Limonadefabriek en De Nederlanden en startte in 2013 met de opleiding tot Master Somelier. In augustus 2018 zal hij opgaan voor het laatste onderdeel van het examen. Ook mag hij zich al een paar jaar de Beste Sommelier van Nederland noemen en runt hij zijn eigen bedrijf in wijnconsultancy, wijnimport en –verkoop. Nu is de tijd voor Van der Hek aangebroken om zijn kennis te delen met een breder publiek. In Dat smaakt naar meer wil hij je helpen om wijn te leren waarderen en er (nog meer) van te genieten. In zijn boek legt hij op een luchtige manier de theorie uit, geeft hij tips voor hoe je wijn kiest in de wijnwinkel of supermarkt en vertelt hij bijvoorbeeld hoe je moet decanteren en wijn het beste kunt bewaren. Daarnaast is dit handzame boek handig om mee te nemen voor onderweg. Een absolute aanrader!

Dat smaakt naar meer Jan-Willem van der Hek €20 ISBN 9789000357666 Uitgeverij Het Spectrum

Redactie Lekker