Italia al pomodoro kookboek
Kookboeken

Pomodoro voor elke dag met Belmans en Verdurme

In Italia al Pomodoro helpen foodstylist Harry Belmans en foodfotograaf Heikki Verdurme de thuiskok om hun weg te vinden tussen de vele tomaatsoorten.

Wie aan de Italiaanse keuken denkt, denkt aan pomodori. Er bestaan ontelbaar veel tomaattypes waar ze in Italië allerlei moois mee maken; in Italia al Pomodoro helpen foodstylist Harry Belmans en foodfotograaf Heikki Verdurme de thuiskok om hun weg te vinden tussen de vele soorten. Het boek is doorspekt met traditionele Italiaanse gerechten, maar de snelle koks hoeven niet te vrezen: je hoeft niet een compleet dagdeel uit te trekken voor een tomatensaus from scratch, het gemak van puree, concentraat en blikken is ook de Italiaan niet vreemd. Zet je gasten in een handomdraai een kruidige minestrone voor, of kies voor de pittige langoustines. Elke pagina ademt de geur en kleur van tomaten en de schitterende foto’s van het land maken het kookboek helemaal af - sla Italia al Pomodoro op een willekeurige bladzijde open en je waant je in Italië.

Italia al Pomodoro

Harry Belman & Heikki Verdurme 

€24,99

ISBN 9789401446426

Lannoo

Meer inspiratie kun je opdoen met onze andere kookboeken!

Redactie Lekker

Tags

kookboek, harry belmans, heikki verdurme, Italia al pomodoro, italiaanse keuken, pomodoro, tomaat

Gerelateerde artikelen