Inspiratie

Lekker picknicken met deze vijf musthaves!

Het weer laat het op dit moment nog niet helemaal toe, maar hopelijk zijn de mooiere dagen weer snel in zicht. Hoe leuk is het om alvast na te denken over een heerlijke picknick op zo’n zomerse dag. We zetten een aantal leuke musthaves op een rijtje.

1.    Om alle lekkernijen mee te kunnen nemen, is deze picknickmand (€11,95) natuurlijk onmisbaar. De bamboe picknickmand van Dille & Kamille is niet alleen mooi om te zien, maar is ook multi-inzetbaar. Het kan worden gebruikt voor een zomerse picknick en je kan er makkelijk spulletjes in opbergen. 

2.    Comfortabel, zacht en droog zitten is tijdens een picknick wel zo prettig. Met dit geruite picknickkleed (€39,95) van Les Jardins de la Comtesse gaat dat zeker lukken. Het kleed is zacht, groot (280 x 140cm) en heeft een waterdichte onderkant. 

3.    3-in-1. Deze driedelige reisbestekset (€12,-) van Anthropologie, bestaande uit een mes, vork en lepel, is ideaal om mee te nemen. Het neemt weinig ruimte in beslag, is verkrijgbaar in leuke kleuren en gemaakt van een milieuvriendelijk alternatief voor plastic.   

4.    De champagne mag natuurlijk niet ontbreken! De Moët & Chandon Impérial Brut heeft een witgouden kleur, heeft een levendige en romige smaak en is dus perfect om te ontkurken tijdens de picknick. Proost! Moët & Chandon Impérial Brut is verkrijgbaar bij verschillende retailers. 

5.    Om de champagne te kunnen nuttigen zijn deze glazen (€14,99) wel zo handig. Wees niet bang dat de glazen breken, ze zijn namelijk gemaakt van melanine en praktisch gezien onbreekbaar en krasvrij. Je vindt de glazen van RICE hier.  

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Dille & Kamille, Les Jardins de la Comtesse, Anthropologie, Moët & Chandon, Westwing

Tags

Musthaves, Picknick, Zomer

Gerelateerde artikelen

Gwyneth-stijl