Musthaves

BergHoff en Piet Huysentruyt brengen multifunctionele 5-in-1 kookset uit

Met de juiste pannen maak je je gerechten nog lekkerder. Op ons wensenlijstje staat daarom de multifunctionele 5-in-1 kookset, die BergHOFF en sterrenchef Piet Huysentruyt lanceren. Een must have voor elke thuiskok en chef in de dop!

Piet by BergHOFF

Een gedeelde passie voor koken, kwaliteit en design, in combinatie met een jarenlange ervaring. Dit vormen de ingrediënten voor Piet by BergHOFF. Piet Huysentruyt werd vanaf de jaren 90 bekend bij het grote publiek met het kookprogramma Lekker Thuis, en heeft sindsdien een restaurant met Michelinster in Zuid-Frankrijk, tal van kookboeken en het bekende programma SOS Piet op zijn naam staan. Aan ervaring dus zeker geen gebrek.

Multifunctioneel

De vijfdelige kookset is dan ook een weerspiegeling van de tv-kok, en bestaat uit onderdelen die onmisbaar zijn in de keuken. De basis van de set is de rode kookpan (24 centimeter) van gegoten aluminium met de elegante signature van Piet. In de set zit ook een bijpassende deksel die omgedraaid als braadpan gebruikt kan worden. De stoominzet kan als bakvorm en ovenschotel worden gebruikt. En het universele glazen deksel (24 centimeter) past zowel op de kookpan, de braadpan als de stomer én kan als snijplank en onderzetter gebruikt worden. Multifunctioneel én innovatief.

Energiezuinig

Dankzij de snelle, gelijkmatige warmtegeleiding zijn de pannen energiezuinig in gebruik – en dat is in deze tijd een fijne bijkomstigheid. De gehele kookset is gemaakt van licht aluminium dat PFOS- en PFOA vrij is. Ook handig: alle onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken.

Uitbreiding van de set

Naast de vijfdelige kookset, bestaat de serie Piet by BergHOFF ook uit braadpannen met antikleeflaag (20 en 24 centimeter), kleefpannen uit roestvrijstaal (24 en 28 centimeter) en een steelpan uit roestvrijstaal (18 centimeter). Ook deze artikelen zijn PFOS- en PFOA-vrij.

De multifunctionele vijfdelige kookset is €209,95 en onder andere te koop via www.berghoff-nederland.nl

Redactie Lekker