Musthaves

Wild choices: Hierbas de las Dunas

Laat je verrassen door een likeur gemaakt met een exclusieve selectie van wilde kruiden: Hierbas de las Dunas van chef-kok Syrco Bakker. 

Een likeur van achttien verschillende soorten kruiden, bloemen en planten uit de Noordzeeduinen, Hierbas de las Dunas. Bedacht door chef-kok Syrco Bakker van restaurant Pure C in Cadzand (nummer 5 in de Top-100 van Lekker500 editie 2022). Een likeur dat niet volgens de traditionele wijze wordt bereid, met gedroogde kruiden, maar juist enkel met verse ingrediënten. Deze techniek zorgt ervoor dat de likeur een pure, kruidige en zoutzoete smaak krijgt. 

En het leuke is, op hierbasdelasdunas.com vind je verschillende en heerlijke recepten voor cocktails die je onder andere met deze likeur, Hierbas de las Dunas, kan maken. Zo kun je bijvoorbeeld thuis tijdens kerst een goede indruk maken op jouw gasten met een heerlijk aperitief of cocktail. 

Redactie Lekker