Musthaves

WINNEN! Maak nu kans op een pakket met 4 BitesWeLove stazakken!

Lekker geeft 4 stazakken van BitesWeLove weg! Kans maken? Lees dan snel verder.

Bij BitesWeLove denken we maar aan één ding. Jou ladingen goede energie meegeven om het beste uit je dag te halen. Daarom maken we gezonde snacks op basis van noten, bonen en erwten. Bomvol smaak en met al het goede van plantpower. Zeg maar dag tegen suiker-dips en hallo tegen een portie onweerstaanbare energie. In het pakket vind je de volgende smaken:

Chilli Nut Mix

Een hartig tussendoortje op basis van geroosterde pinda’s, chili-mais, chili-lime tuinbonen en rozijnen. Een borrelnootje met pit, maar dan gezonder.

Chocolate Nut Mix 

Een natuurlijk zoet tussendoortje op basis van gechocolateerde edamame boontjes, geroosterde pinda’s en geroosterde kokos. Denk Bounty-meets-Snickers, maar dan gezonder.

Cinnamon Nut Mix

Een natuurlijk zoet tussendoortje op basis van kaneel-gekruide amandelen en cashewnoten, geroosterde sojabonen, gedroogde appel en rozijnen. Denk: je oma’s appeltaart, maar dan gezonder.

Soya Nut mix  

Een hartig tussendoortje op basis van in tamari-soja gemarineerde tuinbonen, amandelen, cashews en groene erwten. Een lekker zoute snack, maar dan gezonder.

Winnen!

Wil jij kans maken op dit pakket? Mail dan naar [email protected] je (adres)gegevens en waarom jij dit pakket graag zou willen winnen! Zet in het onderwerp van het bericht BitesWeLove, en wie weet krijg jij dit pakket thuis geleverd! Je kan meedoen t/m 28 november 2019.

Redactie Lekker

Tags

Winactie, BitesWeLove

Gerelateerde artikelen