nhgp

Wie wordt de beste jonge gastheer of -vrouw van Nederland?

Het is bijna zover, de uitreiking van de Nationale Hennessy Gastrvijheidsprijs 2020! Wie wordt de beste jonge gastheer of -vrouw van Nederland? 

De afgelopen weken waren spannend voor de laatste tien kandidaten van de Nationale Hennessy Gastrvijheidsprijs 2020. Deze finalisten legden op 14 september verschillende praktijkproeven af bij het ROC Mondriaan in Den Haag. Daarnaast werden zij op latere momenten in hun eigen restaurant bezocht door verschillende juryleden waarbij ze werden beoordeeld tijdens het uitvoeren van het lunch- of dinerservice. Met daarbij als onderdeel het bereiden van een heerlijke cocktail.

De kandidaten

De kandidaten nog even op een rijtje: Anne Marie Nijhoff van La Provence in Driebergen, Jennifer Takkenberg van Vigor in Vught, Paul Geerts van Ratatouille Food & Wine in Haarlem, Lisette Fredriks van Os en Peper by Ard in Zwolle, Stijn de Boer van Sukade in Meppel, Esmee Timmer van Onder de Linden in Aduard, Anjun Chen van Renao in Arnhem (Fine Eastern Restaurants), Daphne van den Hoven van Olivijn in Haarlem (Les Patrons Cuisiniers), Julius Wever van Fris in Haarlem (JRE-Jeunes Restaurateurs) en Jasper de Jong van De Treeswijkhoeve in Waalre (Alliance Gastronomique).

De jurybezoeken zijn inmiddels achter de rug en nu is het voor de kandidaten afwachten tot de uitreiking op 26 oktober 2020. Dan wordt bekend wie er met deze prestigieuze titel naar huis gaat. Benieuwd wie de winnaar wordt? Houd de lekker.nl@lekker500 en @hennessygastvrijheidsprijs in de gaten! 

Redactie Lekker