Nieuws

10-jarig bestaan Rollende Keukens

De Amsterdamse Westergasfabriek wordt van 24 tot en met 28 mei voor de tiende keer omgetoverd tot het grootste openlucht

10-jarig bestaan Rollende Keukens

De Amsterdamse Westergasfabriek wordt van 24 tot en met 28 mei voor de tiende keer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Europa. Meer dan 115 van de beste en handgeselecteerde Rollende Keukens uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn.

Voor het feestelijke en smakelijke weekend zijn er zo’n 200 bands geboekt. Drankjes worden geschonken in illustere bars als Club de Ville, Rabarcello, Vlammen- en Vlinderbar, Cantina Mobilé, Mister Kitchen en La Molina. In de Beeldentuin, aan de westkant van de Westergasfabriek, is dit jaar ook La Pilseria te vinden: een circustent waar Catalaanse bubbels, Spaanse hapjes en Limburgse pilseners met Duitse precisie langs hoge tafels worden gerold. Latin huisband Santanico zorgt samen met explosieve acts voor een pittige salsa.

Op donderdag 25 mei wordt het verjaardagsfeest van de Rollende Keukens gegeven. Na het sluiten van alle keukens en bars begint om 23:00 het feest met livebands.

Beeld: Rollende Keukens.

Redactie Lekker