Nieuws

10-jarig jubileum Aan de Poel

Het Amstelveense restaurant Aan de Poel bestaat in oktober 10 jaar. In het 10-jarige bestaan vergaarden eigenaars Stefan van Sprang en Robbert Veuger met hun concept twee Michelinsterren én een plek in de Lekker top 100.

Aan de Poel

Om het jubileumjaar te vieren organiseert Aan de Poel de komende maanden een serie bijzondere festiviteiten.Chef-kok Stefan van Sprang vertelt: ‘In het jubileumjaar hebben we een aantal prachtige evenementen in petto. Zo kook ik in de zaak op 6 maart met diverse andere topchefs een zesgangendiner voor het goede doel. Inclusief wijnarrangement kost een couvert €150, de volledige opbrengst van die avond gaat naar CliniClowns.’

Jubileum-editie biologische tafelolie

In het voorjaar brengt het restaurant een speciale jubileumeditie uit van hun eigen olijfolie. In een luxueuze cadeauverpakking zitten twee of drie flessen biologische tafelolie, in de smaken basilicum, truffel of knoflook. Deze olijfolie is te koop in het restaurant en vanaf april 2017 in de Aan de Poel webshop.

Inspiratieboek

In juni komt er in een gelimiteerde oplage een inspiratie boek uit waarin gasten, vrienden, familie en het kernteam een kijkje achter de schermen van het restaurant geven. Het boek is vanaf 1 mei 2017 te bestellen via de website van Aan de Poel en kost €89,00.

Koken met andere twee-sterrenchefs

Tot slot, kookt van Sprang in de herfst, op de officiële dag van het 10-jarig bestaan, samen met andere twee-sterrenchefs een verrassingsmenu.

Kijk voor meer informatie op www.aandepoel.nl

Redactie Lekker