Nieuws

15de editie Lauswolt Zomerconcert

Zondag 23 juni vindt de 15de editie van het Lauswolt Zomerconcert plaats in Beetsterzwaag. Op het landgoed worden bekende muziekstukken op klassieke wijze vertolkt.

Zomerconcert Lauswolt

Het Noord Nederlands Orkest verzorgt tijdens het concert, onder leiding van Zweedse dirigent Per-Otto Johansson, een klassieke selectie muziekstukken. Van Wagner en Tsjaikovski tot opera-aria’s van Verdi en Puccini en zelfs hits van Queen. De presentatie is in handen van Flikken Maastricht-actrice en klassieke muziekpromotor Angela Schijf.

Vanaf 14:30 uur word je verwelkomd met een aperitief, waarna een feestelijke ‘High Wine’ wordt geserveerd. Het zomerconcert begint om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur met het laatste deel van de High Wine. Voor kinderen is er een speciaal begeleid programma zodat je ongestoord kunt genieten van het concert. 

De prijs is €87,50 per persoon inclusief High Wine. Voor kinderen €32,50 inclusief programma, begeleiding en iets lekkers. Meer informatie over prijzen en arrangementen vind je op de website.

Lekker500

Op landgoed Lauswolt bevindt zich restaurant De Heeren van Harinxma dat dit jaar op nummer 40 in de Lekker500 Top-100 staat. Ook Bistro Nijeholt, dat eveneens op deze locatie is gevestigd, heeft een plek in de gids. Benieuwd naar de recensies? De nieuwste uitgave van Lekker500 is te bestellen via deze link.

Redactie Lekker