Nieuws

Woods Festival Amsterdam

Amsterdam Woods Festival dekt opnieuw de tafel voor een smakelijke culinaire line-up onder de bomen in het Amsterdamse B

Woods Festival Amsterdam

Amsterdam Woods Festival dekt opnieuw de tafel voor een smakelijke culinaire line-up onder de bomen in het Amsterdamse Bos. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus kun je genieten van een à la carte driegangendiner in restaurantsetting, verzorgd door restauranthouders van Hotel de Goudfazant en Lof. Ook is er een divers aanbod van foodtrucks met streetfood.

Amsterdam Woods Festival opent twee dagen het pop-up restaurant In de Achtertuin in het Amsterdamse Bos. Rogier Klooster van Hotel de Goudfazant en Sander Louwerens van Lof en Citroën uit Amsterdam serveren een à la carte driegangenmenu. Klooster en Louwerens nemen het stokje over van restaurant Rijsel, dat vorig jaar zijn deuren opende op Amsterdam Woods Festival. Het restaurant was het gehele festival uitverkocht.

StreetfoodEen divers aanbod van foodtrucks voorziet in culinaire hoogstandjes uit alle windstreken. Alle foodtrucks bereiden hun producten zoveel mogelijk met lokale, duurzame en biologische ingrediënten. Er is Libanese Manousheh, echte Berlijnse curryworst, overheerlijke falafel, Aziatische fusiongerechten, en maiskolven naar Jamaicaans en Mexicaans recept.

DrankjesOp de culinaire line-up van Amsterdam Woods Festival staat meer dan food. Er zijn heerlijke biologische wijnen van Vinoblesse: van verfrissend, fruitig wit en echte rosé tot spannend, vol rood. Acht soorten speciaalbier van Gulpener maken hun entree op Amsterdam Woods Festival. Meesterbrouwers van Gulpener geven speciale biercolleges.

MuziekOptredende artiesten tijdens het festival zijn onder andere: Daniel Norgren, Sticky Fingers, Jeremy Loops Eefje de Visser, My Baby, Ultimate Painting, Palmbomen II Live, Liima, Marble Sounds, PAUW, Phil Cook, De Likt, zZz en Bent van Looy.

Voor ticketprijzen en meer informatie: www.amsterdamwoods.nl.

Beeld: Amsterdam Woods Festival.

Gepubliceerd: 18-07-2016.

Redactie Lekker