Nieuws

Welverdiend genieten

De feestdagen komen eraan en dat is voor velen reden om nu al te beginnen met aftellen. Voor de 18-plussers wordt dat di

Welverdiend genieten

De feestdagen komen eraan en dat is voor velen reden om nu al te beginnen met aftellen. Voor de 18-plussers wordt dat dit jaar extra leuk: in de HOPT Beery Christmas zijn de welbekende adventschocolaatjes vervangen door heerlijk bier!

Speciaalbier neemt tegenwoordig een belangrijke plaats in op het bierpodium, overal ter wereld duiken kleine ambachtelijke brouwerijen op. Voor de Beery Christmas hebben 29 brouwerijen daarom samengewerkt om een bonte verzameling speciaalbieren te verzorgen. Er zitten 24 biertjes in verstopt uit alle hoeken van de wereld; sommige zijn zelfs speciaal voor de kalender gebrouwen. Dat geeft toch een extra dimensie aan je biertje: weten dat je een van de weinigen bent die hem zal proeven.

Vanaf 1 december open je elke dag een vakje in de feestelijk vormgegeven box, die vakkundig is ontworpen door Karl Grandin. De 24 biertjes zijn strikt geheim en onderling compleet verschillend - alle biersmaken passeren de revue. Het wordt wel een hele kluif om je in te houden, want je weet pas welk biertje je krijgt als je het vakje opent. Over elk biertje kun je vervolgens meer te weten komen door de code te scannen. Een totale bierervaring dus - wachten tot de Kerst was nog nooit zo leuk!

Redactie Lekker