Nieuws

4 chefs serveren hun signature gerecht tijden The Best Chef Diner

Op 17 en 18 september staan vier innovatieve chefs samen in de keuken van restaurant Daalder* voor The Best Chef Dinner. Met vier chefs en zes sterren wordt het twee dagen smullen geblazen.

Best Chef Diner

De keuken van restaurant Daalder* zal op zijn grondvesten schudden, want vier innovatieve chefs gaan in september de sterren van de hemel koken. Tijdens de twee dagen staan chefs Dennis Huwaë van Daalder, Michael van der Kroft van Tres, Nelson Tanate van Librije*** en Soenil Bahadoer van De Lindehof** in de keuken om hun signature gerecht te maken

Op het menu

En met vier chefs staan er ook onderscheidende signaturen op het menu. Zo vind je Surinaams-Hindoestaanse invloeden van Bahadoer, de creativiteit met Molukse smaken van Huwaë, de verfijning van Librije van Tanate en de innovatie van Van der Kroft. 

Het menu bestaat uit vier amuses en acht gangen, waarbij elke chef een amuse en twee signature gerechten maakt. Denk aan de Roos van de Liberije, de Duif van Daalder, de Milk Skin van Tres en de rendang van De Lindehof. Kortom, een avond waar al je smaakpapillen worden geprikkeld. 

Nigiri
Oester kaviaar
Sate Ayam
Ravioli

Inspirerende chefs

Niet alleen voor de gasten wordt het genieten, ook de chefs kijken er erg naar uit. Dennis Huwaë vertelt: "Koken met andere chefs is een van de leukste en meest inspirerende dingen die je kan doen in dit vak. En we hebben in Nederland alleen al zoveel inspirerende chefs. Door heel het land vind je restaurants waar ze te gekke dingen doen. Met deze diners kan ik drie van de allerbesten naar mijn keuken in Amsterdam halen. En zo meer mensen een kans geven om deze gerechten te ontdekken."

Redactie Lekker

Credits

Tekst: De Restaurant Krant
Beeld: Daalder*

Tags

The Best Chef Diner, Dennis Huwaë, Daalder*, Michael van der Kroft, Nelson Tanate, Soenil Bahadoer