Nieuws

5 jaar Tommy's & Zuurveen

Tom Janssen en Teun Zuurveen (her)openen Tommy's & Zuurveen een paar deuren verderop!

Tommy's & Zuurveen

Het is alweer een tijdje geleden, maar op 4 maart heropenden Tom Janssen en Teun Zuurveen na vijf jaar met Haagse burgemeester Jan van Zanen hun prachtige restaurant Tommy's & Zuurveen aan Veenkade 1. Voorheen zat de zaak een stukje verderop aan Veenkade 19, maar toen Tom en Teun de kans kregen om een groter pand te bemachtigen grepen ze die natuurlijk meteen.

Bij de grondige verbouwing werden ook het prachtige terras en terrasboot (goed voor 40-60 gasten) betrokken. Perfect voor het aankomende borrelseizoen. Die borrel wordt ook voorzien van heerlijke hapjes uit de gloednieuwe keuken. Denk aan een mooi stukje getoast brioche met terrine van ganzenlever, vijg, citroengeranium, rode biet en een stroop van PX of een brioche met gelakte paling in het groen. Naast de prachtige wijnkaart drink je in het nieuwe pand ook een heerlijke selectie van cocktails.  

Genoeg om van te genieten dus. Ook binnen biedt de verbouwde keuken meer mogelijkheden. Zo serveert het, inmiddels uitgebreidde, keukenteam nu ook lunch en kun je naast de verschillende menu's ook à la carte verrassende gerechten bestellen. Bij Tommy's & Zuurveen is voor ieder wat wils. 

Met zo veel goed nieuws kan het niet anders dan goed uitpakken voor het aankomend seizoen. Zeker na de afgelopen jaren die erg zwaar waren voor de horeca komt dit geluk als geroepen. Tom en Teun vertelden ons: "We ervaren onze nieuwe locatie tot nu toe als bijzonder succesvol en zijn hier best een beetje trots op!"  

Wij wensen Tom, Teun en hun hardwerkende team heel veel succes en plezier met hun nieuwe avontuur.

Redactie Lekker

Tags

restaurant, verbouwing, heropening, keuken, menu, borrel